LDA

Design hoofdtelefoonstandaard van GBO

Een hoofdtelefoon mag gezien worden, ook als de eigenaar hem even niet gebruikt!

De nieuwe StashHead brengt over-ear headphones als fashion statement naar de huiskamer, slaapvertrek of zelfs aan de muur dankzij de handige ophangmogelijkheden.
Deze knipoog naar het klassieke glazen hoofd uit de jaren '70 maakt van het opbergen van een hoofdtelefoon een fashion statement.

Stashhead blue stand headphone 200x233

StashHead, gemaakt van doorzichtig polycarbonaat: het oogt als glas, maar breekt niet. Je monteert StashHead eenvoudig aan de wand of zet hem met de meegeleverde voet gewoon op tafel. StashHead is bovendien leverbaar in diverse modieuze kleuren, passend bij elk design en merk hoofdtelefoon.

StashHead is een co-productie en merk van GBO en ID-tank. We zagen overal hoofdtelefoons zwerven. Wij wilden onze kostbare hoofdtelefoon op een veilige plaats opbergen. Daarom hebben we StashHead ontworpen. Een universele standaard voor over-ear hoofdtelefoons.

De StashHead is een uitstekend voorbeeld van ons one-stop-shop principe waarbij het gehele traject van idee tot en met de levering van het eindproduct via GBO PROJECTS loopt. De designers en engineers bij GBO DESIGN verzorgden styling, engineering en protobouw, de collega's van GBO GRAPHICS ontwikkelden de verpakking en de mensen bij GBO PROJECTS organiseerden de tooling, productie, QC en logistiek en zijn leverancier van het product aan distributeurs wereldwijd.