LDA

Océ

   

ES1000 copier

Mosa

Mosa gevelsysteem tegels

Lamers Tooling

Matrijs voor microscoop kappen

Leolux

   

Fauteuil Pallone

GBO Design

   

Fancom Lumina

DSM

   

Dyneema vezel

4D Design

   

3D schakelbare elementen

Kennismeeting

8 maart 2018

LDA Kennismeeting 2 2 2018 600x848 2

 

 

 

Actueel

 • De LDA betaalt uw FORMNEXT 2018 entreekaart !

  Wanneer u als LDA lid van plan bent om de FORMNEXT te Frankfurt te bezoeken, van 13-16 november 2018, dan betalen wij uw ticket.
  Als u uw aangekocht ticket scant en aan ons mailt, dan vergoeden wij dit.
  Met vriendelijke groet,
  Rinus van den Berg
  Voorzitter LDA
  06-10881987
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  formnext 2018 entreekaart zm

   
 • Design for senses - Cube Kerkrade 31 October en 1 November 2018

  Dit tweedaagse event, geïnitieerd door Rob Vermeulen (BmD) in samenwerking met Cube /LDA, adresseerde het thema “senses in design”. De presentaties hadden zowel betrekking op hoe onze eigen 5 zintuigen werken en hoe in de natuur nog veel meer zintuigen gebruikt worden in het dieren -en plantenrijk. Interessant om te weten en zeker een uitdaging voor ontwerpers richting het design van artefacten zelf.

  Lees meer...  
 • Bedrijfsbezoek Highlite - 26 september 2018

  'A real reality'

  Vuurwerk klinkt en vonkt. Alsof Thor de onweer god zelf aan het roer staat. De weinige LDA leden, die er waren, werden aangenaam verrast door een imposante licht en geluidshow bij Highlite. Dit is dus een reality show. Geen VR brillen nodig! De beelden komen rechtsreeks van enorme modulaire LED displays. Iedere led, en dat zijn er vlug tienduizenden, kunnen afzonderlijk, in 3 kleuren, aangestuurd worden.

  Lees meer...  
 • Shoetastic Expert Meeting - 30 augustus 2018

  Shoetastic was fantastic! Het initiatief van deze eerste expert meeting komt voort uit de samenwerking Cube - LDA - BNO om bij sommige tentoonstellingen een event te verzorgen.
  De 30 deelnemers, waarvan het gros designers, kregen een interessant programma voorgeschoteld met presentaties van Ronny van der Wegen (EMMA Safety Footwear, thema circulair design), Jan Jansen (thema styling en marketing) en Rolph van Heyster Calico Jack (thema retail). Helaas heeft Oliver Hatton (Van Berlo Studio’s thema connectivity) op het laatste moment afgezegd ivm dubbele afspraken.

  Lees meer...  
 • LDA zomerborrel Boschmolenplas Panheel - 5 Juli 2018


  Heel zomers, op een prachtig terras bij de Boschmolenplas in Panheel, ging onze zomerborrel van start.
  Na wat drankjes en hapjes gaan we boven in het restaurant verder met het hoofd menu: "plastic soep"!
  Onze kok is Gijsbrecht Tweehuysen. Hij heeft de afgelopen jaren diepgaand onderzoek gedaan naar het recept en benodigde ingrediënten om zo’n soep te creëren. Zoals velen was Gijsbrecht bezorgd om de alsmaar verontrustende berichten over de “Plastic Ocean Soup”. Uitgestrekte gebieden in onze oceanen vervuild met plastic zwerfafval.

  Lees meer...